Openingstijden
Individuele bezoekers
Voor individuele bezoekers zijn wij van 1 april tot 1 november geopend van dinsdag- t/m zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Er is geen coronacheck meer, maar we vragen u vriendelijk om bij klachten op een ander moment te komen. 

In ons jubileumjaar 1872-2022 ontvangen de eerste 50 bezoekers vanaf 1 april een praktische Gemaalemmer met inhoud voor het geval de nood aan de man is. Wat – hoe – waarom? U hoort er meer over tijdens uw bezoek.  

Op nationale feestdagen zijn we in principe gesloten, evenals op Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei). Tijdens de Nationale Molen- en Gemalendag in het tweede weekend van mei en de Open Monumentendagen op 10 en 11 september zijn onze openingstijden als normaal, dus van 13.00 tot 16.00 uur.

Groepen
Groepen ontvangen we in principe het hele jaar op afspraak. Neemt u hiervoor contact op met ons boekingsbureau via T 06-1374 9168 of E info@gemaalhaastrecht.nl. Wij kijken dan graag samen met u naar de mogelijkheden om dit binnen de geldende richtlijnen met één of meerdere rondleiders te realiseren.

Heeft u iets te vieren, dan zijn er bij het Gemaal diverse arrangementen af te spreken, waaronder de wandeltocht 1672 . U kunt ons bereiken op bovengenoemd telefoonnummer dan wel emailadres.

Aan kinderen in de Krimpenerwaard die tussen de 8 en 14 jaar jong zijn, is een jeugdpaspoort  uitgereikt. Neem uw kinderen dus gerust mee bij een bezoek. Wij zetten er een stempel in en geven een attentie mee. 

Print Friendly, PDF & Email