Openingstijden

Van 1 november t/m 31 maart zijn we voor individuele bezoekers gesloten. Maar als de maatregelen vanwege corona het toelaten en u zou in die maanden met een of meerdere kleine groepjes tot maximaal 5 personen een bezoek willen brengen aan het Gemaal, neemt u dan contact op via T 06 – 13 74 91 68 of E info@gemaalhaastrecht.nl. We kijken dan graag naar de mogelijkheden wanneer en of dit met een of meerdere rondleiders te realiseren is.
Met het team vrijwilligers van het Gemaal hopen we dat 2021 veel ruimte voor ontmoeting biedt en dat we als museum weer als vanouds onze deuren voor bezoek gastvrij open kunnen zetten. We zien u graag komen. We wensen u een goede gezondheid en zeggen graag tot ziens.

Individuele bezoekers
Normaliter zijn van 1 april t/m 31 oktober bij ons de volgende openingstijden:
dinsdag t/m zondag: 13.00 – 16.00 uur. Op de feestdagen zijn we gesloten, en ook op Koningsdag 27 april en Bevrijdingsdag 5 mei.
Nationale Molen- en Gemalendag is op zaterdag 8 en zondag 9 mei, en Open Monumentendag op  11 en 12 september 2021.

Groepen
Groepen van minimaal 10 personen  kunnen – op afspraak – het gehele jaar terecht (graag een week van tevoren reserveren).  Zie ook onder rondleidingen. Heeft u iets vieren, dan zijn er bij het Gemaal diverse arrangementen, waaronder die van 1672 af te spreken. U kunt ons bereiken op T 06-1374 9168 en/of via E info@gemaalhaastrecht.nl.
Aan kinderen in de Krimpenerwaard, tussen 8 en 14 jaar, is een jeugdpaspoort uitgereikt. Neem deze dus gerust mee bij een bezoek. We zetten er een stempel in en geven een attentie mee.

stempel Gemaal in paspoort Krw (7) (Small)

Print Friendly, PDF & Email