Openingstijden

Individuele bezoekers
Voor individuele bezoekers zijn wij tot 31 oktober geopend van woensdag- t/m zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Met ingang van 25 september is het niet meer nodig hiervoor een reservering te doen. Wij vragen u bij klachten niet naar ons Gemaal te komen.

Op nationale feestdagen zijn we in principe gesloten, evenals op Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei). Tijdens de Nationale Molen- en Gemalendag in het tweede weekend van mei en de Open Monumentendagen op 11 en 12 september zijn onze openingstijden als normaal, dus van 13.00 tot 16.00 uur.

Groepen
Groepen ontvangen we in principe het hele jaar op afspraak. Neemt u hiervoor contact op met ons boekingsbureau via T 06-1374 9168 of E info@gemaalhaastrecht.nl. Wij kijken dan graag samen met u naar de mogelijkheden om dit binnen de geldende richtlijnen met één of meerdere rondleiders te realiseren.

Heeft u iets te vieren, dan zijn er bij het Gemaal diverse arrangementen af te spreken, waaronder de wandeltocht 1672 . U kunt ons bereiken op bovengenoemd telefoonnummer dan wel emailadres.

Aan kinderen in de Krimpenerwaard die tussen de 8 en 14 jaar jong zijn, is een jeugdpaspoort  uitgereikt. Neem uw kinderen dus gerust mee bij een bezoek. Wij zetten er een stempel in en geven een attentie mee.

stempel Gemaal in paspoort Krw (7) (Small) 

Print Friendly, PDF & Email